recenze

Psychosteamion

Psychosteamion

A je tady další semestrálka od pěti studentů DigiPenu seskupených kolem jistého Josepha Tkache, což je v devětadevadesáti procent případů zárukou jisté kvality. Předpoklady zůstaly splněny i dnes, přestože na vrcholné produkty uplynulého školního roku určitě nemá.
Nejlépe by se Psychosteamion dala označit jako směs akce, adventury a puzzlů. Hříčka se odehrává v divokém světě, v němž se kloubí steampunk s fantasy a magií. Dnes je extrémně těžké popsat, co je vlastně přesně vaším úkolem, protože to rozhodně nelze shrnout jednou nebo dvěma větami a budete si na to muset přijít zhola sami, což je koneckonců poměrně motivující prvek do hry - a o logiku tady jde především, což je při zástupu vesmírných stříleček a dalších her tohoto ražení příjemná změna.

Suma sumárum jde o titul inovativní, příjemně vypadající a především velmi solidně hratelný, což musí potěšit každého freewarovkáře. Kdo by chtěl náhodou klasiku, nechť se poohlédne po jedné z mnoha zavedených herních sérií se jménem zvučnějším než hlas popových králů a královen...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Psychosteamion Psychosteamion