recenze

Protogem

Protogem

Asteroidy mířící na zemi je potřeba co nejrychleji zničit. Jak to ale udělat? Věřte, že v této hře to není zase tak těžké, poněvadž dostanete do vlastnictví devastující laser, jenž se o to bez problémů postará. Je zde ale jeden problém. Meteorů je mnoho, ale laser se nabíjí příliš pomalu. Nabízí se jediné řešení, je třeba začít myslet...
Herní princip této hry je trochu podobný jako v jednom z módů hry Color Cubes, ve kterém na sebe musíte skládat kostky se stejnou barvou, aby poté zmizely. S nadsázkou bychom mohli říci, že jde o velmi upravený Tetris. Stejně jako v Color Cubes i zde se na sebe budou umisťovat stejně barevné meteory, avšak ty sami nezmizí. Tím jak budete vhodně umisťovat trojice kamenů na herní plochu, se vám za každou takovou nabije o kousek laser. A právě laser bude tou silou, která umožní poslat nebezpečná tělesa do věčných lovišť. Jeden výstřel pošle několik salv různých barev, které zasáhnou kupu meteorů stejné barvy a zničí ji tak celou. Nemá však cenu střílet do dvou nebo do tří meteorů, je lepší si počkat, až jich máte pohromadě více a pak vystřelit. Nejen, že je to ekonomičtější, ale navíc se vám skóre i více znásobí.

Grafika i zvuk jsou na logickou hru velmi pěkné a není se ani čemu divit. Neboť se bohužel nejedná o pouhou freewarovku, ale o gamesu s omezenou dobou hratelnosti, tedy shareware. Nejen pozadí ve 3D grafice, ale i světelné efekty se zkrátka povedly a stávají se tak dalším důvodem, proč lze tento titul hrát déle než ostatní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Protogem Protogem Protogem

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce