recenze

Press Tilda

Press Tilda

Zajímavá logická hříčka s ninjou v hlavní roli. Utíkáte z továrny s tajným dokumentem a nikdo vás nesmí zastavit. To se ovšem musíte vypořádat se všemi nástrahami, které vás cestou k východu potkají. Neoriginálnějším prvkem zde je to, jakým způsobem budete muset situace řešit.
Zapomeňte na to, že nasadíte tempo na začátku obrazovky jedné a prosekáte se ven. Ne, tentokrát se ke slovu dostávají mozkové závity a a psaní na klávesnici.

Jak již bylo řečeno, ovládáte malého ninju. Ten musí na každé obrazovce vyřešit konkrétní problém, abys se dostal dále. Jak na to? Formou povelů. Sami můžete chodit a skákat, ale v každé lokaci je určitý počet aktivních předmětů, které se vám stisknutím klávesy Alt ukáží. Současně se také zjeví tabulka, do které vpisujete jednoduché pokyny. Možnosti a příklad, jak má povel vypadat, brzy dostanete do ruky a budete schopni rychle zkoušet různé možnosti. Jestliže se na monitoru vyskytuje více krabic, musíte je v popisku označit jejich číslem, aby se pohnula za správná. Tento ne úplně běžný koncept v dnešních hrách trošku znepřijemňuje nemožnost jakéhosi kopírování daného rozkazu. Když musíte třeba šestkrát za sebou napsat to samé, napadne vás, že by se něco podobného hodilo.

Hra je pro milovníky logických titulů jako dělaná. Navíc se mi velmi líbí princip ručního psaní povelů, který je zde použit. Dobrá možnost jak zabít nudu zase jednou u nečeho méně obvyklého.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Press Tilda Press Tilda Press Tilda

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce