recenze

Pokemon Kawai

Pokemon Kawai

Když vám hned ze začátku vyvrátím vaše pochyby o tom, že jste divní, když hrajete hru s pokémonní tématikou, budete číst dál? Koneckonců každého z nás nějakým způsobem zasáhli a vstoupili do našeho podvědomí, ať už formou, že vás s nimi otravoval mladší sourozenec či ratolest, nebo prostě jen ujíždíte na Pikačuovi a stydíte se to přiznat.
Pokud se objeví jakákoli věc s tématikou japonských potvůrek, dítě s jásotem vypískne a dospělý obrací oči v sloup a v duchu počítá, kolik piv si za ty peníze mohl koupit .

S touto logickou hříčkou je to jiné. Z hracího pole musíte stiskem levého tlačítka myši odstranit vždy pár kamenů s totožným obrázkem. Hra končí okamžikem, kdy je pole prázdné a vy zapisujete čas do zjevené tabulky. Všechna zábava je ukryta ve způsobu čistění plochy. Dvojice zmizí jen tehdy, pokud je mezi totožnými Bulbasaury přímá horizontální a vertikální cesta, která se může i klikatit, ovšem ne víc než 270 stupňů. Z počátku budete zmateni ze spektra pokémonů na kamenech, navíc když většina z nich je modrá a vypadají všichni stejně a nepoznáte kdo je kdo.

Bezvýsledné hledění do obrazovky a neúspěšné pokusy při mizení nefrustrují, ba naopak zvyšují radost z úspěšného řešení. Vše navíc dokresluje překvapivě přijemná hudba.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Pokemon Kawai Pokemon Kawai