recenze

Platt X

Platt X

Vyhodili vás z práce? Vyhodili vás z teamu? Vyhodili vás ze školy? Vyhodili vás z domu? Vyhodili vás z letadla, auta, vlaku, či lodě? Člověče, nezlob se! Nejen v této úžasné hře, ale i v normálním životě se vám může stát, že vás někdo prostě vyhodí. A bude mu to úplně jedno a nebo tak dokonce učiní rád. Vyhoďte teď někoho vy.
Kdo nezná stolní Člověče, nezlob se, jako by ani nebyl. Hodně lidí se s ním setkalo už ve věku, kdy byli sotva schopni uchopit hrací kostku. Tato hra rozvíjela již od narození v malých dětech schopnost počítat. Učila je, jak se chovat při hraní stolních her. Jak reagovat na různé situace vzniklé při této činnosti. Sotva, co přijde člověk na svět, už je v něm pěstována schopnost hraní a přemýšlení. Častokrát formou nenáročného Člověče, nezlob se. Hraje zde velkou roli náhoda, nemusí se přemýšlet a tak tento nástroj nechybí snad v žádné domácnosti.

A zde máme další počítačové zpracování této úžasné hry. Figurky netrpělivě čekají na startovním poli na kouzelné číslo 6. Zklamu všechny, kteří považují za magické číslo 7, 3 a nebo 9. Zde je magickým číslem šestka. A komu se to nelíbí, může třeba od nového roku zavést sedmihrannou kostku. No, někdy je čekání na šestku opravdu nekonečné, ale když konečně padne, panáček se odmění radostným zavýsknutím a hned skočí do hracího pole.

A začíná souboj. Souboj na život a na smrt, lépe řečeno souboj na bytí a nebytí na cestě k domečku. Platt X vyniká svým velmi pěkným zpracováním. Velkou roli hraje ovšem náhoda. Ostatně jako i v normálním životě. Zkuste se vrátit do dětských let.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Platt X Platt X Platt X

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce