recenze

Perplexed

Perplexed

Institut DigiPen opět předvádí, že hrám nejen rozumí, ale umí je vytvářet s prvoligovou kvalitou. Důkazem je dnešní Perplexed, který potěší především neokoukaným konceptem a chytlavou hratelností. Varujeme, Perplexed je vysoce návykový!
Dnešní hra potěší především ty logickým uvažováním obdařené, kterým nabízí prvotřídní zábavu s kostičkami. Ne, nebojte se, nejedná se o další klon Tetrisu, i když jistá podobnost by se tu našla. Například už zmiňované kostičky... Zpátky ke hře.

Hra se dělí do mnoha desítek levelu, z nichž každý vám naservíruje prázdnou kostru, do které je nutné vkládat kostky tak, aby se celá síť zaplnila. Zpočátku narazíte jen na jednoduché věci, později ale budete žonglovat s množstvím různě tvarovaných kostek, které ne a ne zapadnout a pustit vás tak do další úrovně. Jelikož je celá hra vyvedena v příjemné 3D grafice, musíte tudíž počítat i s třetím rozměrem. Hra je tak mnohem zapeklitější, jen ta manipulace s kostkama by nemusela být tak těžkopádná.

Grafická stránka hry je příjemná, nehýří sice barvami ale aspoň vás nechává plně se soustředit. Bohužel, hra nevyloudila během času, který jsem u ní strávil (a že u ní seděl požehnaně dlouho), jediný zvuk. Možná je to tak dobře, ale na druhou stranu alespoň nějaká ta smyčka tam být mohla. I přesto se jedná o kvalitní a téměř nekončící zábavu se zárukou kvality. Enjoy!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Lolek | 22.05.07 v 12:08

Výborná hra neví někdo kolik je tam těch stage ? :) sem u 3

y | 22.05.07 v 00:35

good


galerie

Perplexed Perplexed Perplexed

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce