recenze

Pencil & Paper

Pencil & Paper

Co všechno se dá dělat s kouskem papíru a psací potřebou? Kromě psaní si taháku na další hodinu nebo kreslení nevhodných obrázků se můžou stát zdrojem inspirace poněkud nestandardní logické hry.
Je pravda, že taková grafika, jakou tady uvidíte, se jen tak v nějakém titulu neobjeví.

Na první pohled zde nemusíte shledat nic obtížného. Zdání ale klame a jak moc, to záhy zjistíte. Vaším úkolem je provést panáčka přes několik úrovní a to tím stylem, aby váš chráněnec nejenom došel bez pádu do vody na druhý kraj obrazovky, ale také aby sesbíral všechny hvězdičky vesele svítící na hůře či lépe dostupných místech. Cestu k nim si určujete sami. Kreslením po papíru určujete cestu, po níž se za pár vteřin postavička rozběhne. Budete muset být hodně rychlí v dělání všemožných zábran, přechodů, průchodů, nadchodů a mnoho dalšího. Prostě, co si namalujete, tak po tom se bude chodit. A pokud ne, pak nezbývá, než úroveň restartovat.

Hra má v sobě jakýsi nádech dětství a současně vyšší úrovně nepatří k nejjednodušším. Druhý mód hard to jen potvrzuje. Je to zajímavý kousek, jenž rozhodně stojí za vyzkoušení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Pencil & Paper Pencil & Paper

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce