recenze

Peggle - World of Warcraft Edition

Peggle - World of Warcraft Edition

Kdo holduje World of Warcraft nebo Line Age hrám, určitě ho pobaví tahle miniparodie. Podívejte se na hrdinného jednorožce a přelstěte počítač, jenž si na vás připavil hezkou řádku lstivých levelů, plných jeho zákeřnosti. Dokážete se probojovat dále?
Ačkoliv má tahle hříčka s World of Warcraftem mál ospolečného, určitě vás potěší, že obrázky na pozadí jsou přímo z něj. Takže budete mít aspoň zdánlivý pocit, že jste se do tohoto světa zatoulali. Na ploše se vyskytují červené a modré body a utvary poskládané z malých obdélníčků. Vy máte k dispozici neuvěřitelně skákavé kuličky, jimiž musíte sestřelit všechny červené body a všechny červené kvádříky. Když se vám to nepodaří, budete muset level opakovat. Kulička je skvěle pružná a dobře se odráží od čehokoliv, na co narazí. V dolní části jezdí pohyblivá díra. Pokud se do ní dokážete trefit během terfování do červených částí, bude to vaše plus. Nemáte totiž neomezený počet míčků, a jakmile vám dojdou, musíte level zopakovat. Díra vás jistí. Pokud e trefíte, získáváte míček zpátky. Hra oplývá půvabnou grafikou, je dobře ozvučená a podporuje humor.

TATO HRA BYLA ODEBRÁNA

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.02.17 v 16:57

vypadá to zajímavě

Freegame | 18.09.09 v 21:21

Toto je freeware verze s tematem World of Warcraft. Je to freeware.

BoBo18 | 26.08.09 v 15:28

je to plne??

Michal | 22.08.09 v 00:33

Je to freeware...

pepa sedlacek | 16.08.09 v 14:37

to vas hanba nefackuje rikat, ze je tenhle skvost freeware???!


galerie

Peggle - World of Warcraft Edition Peggle - World of Warcraft Edition Peggle - World of Warcraft Edition Peggle - World of Warcraft Edition

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce