recenze

Pacific Flipper

Pacific Flipper

Máte dobrou paměť? Dokážete si během krátké chvilky zapamatovat téměř cokoliv? Pokud ano, jistě pro vás tato hra nebude žádným problémem a pro ty, kdo takovou pamětí neoplývají, to bude příjemné procvičení skloubené s téměř nekončící hratelností.
O co vlastně jde? Hra vám na chvíli ukáže kombinaci oblázků, které dohromady tvoří nějaký obrázek. Po krátké době obrázek zmizí a před vámi jsou kamínky položené v základní poloze. Vy je musíte poskládat tak, aby vznikl obrázek, který jste viděli před začátkem kola. Nic lehkého to nebude, navíc to má pár ale navrch. Kamínky se po kliknutí zbarvují do různých barev, takže zatímco první úrovně jsou poskládány z kamínku obarvených do dvou barev, později tu budete mít celou paletu barviček a hra se stává obtížnější. Dalším zádrhelem je časové omezení, tudíž musíte být rychlí a hlavně přesní.

Co se grafiky týče, je velice archaická, přesto pro tento typ hry velice dostačující. Co ovšem zamrzí více, je absence jakékoliv hudby, což je občas na škodu. Přesto se ale jedná o velice vydařený produkt, který vás jen tak nepustí. Pacific Flipper není jednoduchá hra, ale nudit se u ní rozhodně nebudete!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Vlado | 12.11.06 v 21:34

vypisuje chýba dinamická knižnica kde by som ju mohol stiahnut .....


galerie

Pacific Flipper Pacific Flipper Pacific Flipper

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce