recenze

Olaf and Elmar in the castle of Nabokos

Olaf and Elmar in the castle of Nabokos

Když se sejdou slon s myší, pak je jasné, že spolu vychovávat potomky nebudou. Nicméně tak jako tak si mohou občas pomoci, například při řešení sokobanálního puzzle v tajemném hradu. O co jde? Jen se podívejte!
Logikoidi a logikoidky, pařani nadaní inteligencí větší, než průměr českých socanů jest, pojďte blíž! Dnes tu máme neotřelou gamesku na motivy prastarého Sokobana, která zcela jistě potěší každého z vás!

No, zase abych to nepřechválil! Olaf a Elmar jsou povedenou shareware logickou hříčkou, ve které můžeme ovládat dvě již zmiňované postavičky. Jejich úlohou je odšoupat bedýnky na ta správná místa tak, aby se otevřela hradní brána a pustila je do dalšího levelu. Vtip a zásadní rozdíl od většiny sokobanálních her je v tom, že bedny jsou dvojí velikosti (malé – velké), tedy pro každého velikostně odlišného člena party padnoucí. Prostě musíme chytře přepínat mezi myškou a slonem podle toho, jakou bednu právě chceme přemístit. Na první pohled se to zdá jednoduché, ale po pár levelech budete šroubovat mozkové závitky jako o závod. Grafika je milá, animace roztomilé.

Určitě si se zvířátky a jejich bedýnkami pohrajte! Nedostanete se sice bezplatně do všech úrovní, nicméně to, co jest k dispozici zdarma, vás určitě zaujme.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Marian | 22.06.06 v 11:19

Prostě. Pomocí určité klávesy (už nevím jaké, jukni se v menu do Options) přepínáme mezi jednotlivými aktéry, kteří každý mají určité schopnosti. Jejich pomocí se dokodrcáme k cíli každého levelu. Neříkej mi, že je to těžké... :)

vlaadka | 11.06.06 v 12:56

jak sa to da hrat???


galerie

Olaf and Elmar in the castle of Nabokos Olaf and Elmar in the castle of Nabokos Olaf and Elmar in the castle of Nabokos Olaf and Elmar in the castle of Nabokos Olaf and Elmar in the castle of Nabokos

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce