recenze

Notes V2

Notes V2

Že nejdou slova a noty ruku v ruce? A kdo to řekl? Ať už to řekl kdokoli, zřejmě nehrál hru Notes. V ní totiž poznáte, že slova a noty jdou spolu ruku v ruce a nejenom to, poznáte taky, že to může být pořádná sranda.
Notes je hra, která doopravdy slučuje hudbu a slova dohromady. A tohle spojení je mimořádně příjemné. Hlavní náplní téhle hry je psaní slov, která vám běhají po celém monitoru a směřují ke středu, kde se nacházíte vy. Pokud nenapíšete slovo dřív, než se vás dotkne, tohle slovo vám ubere zdraví. Pokud ztratíte všechno zdraví, víte co vás čeká. Takový stereotyp to ale zase není, slova mají jednotlivé bonusy, tak třeba jedno slovo zastaví rychlost ostatních nebo kupříkladu všechny slova, která jsou aktuálně na obrazovce, zničí. A to se hodí.

Postupem času vám to bude ale hra pěkně ztěžovat a přidávat rychlost. Ze začátku to nemá moc velký vliv, ale za chvíli poznáte, že to není jen tak jednoduché a že si musíte zvýšit obrátky. A to co bude na konci, tak to je přímo lázeň pro naše klávesnice. Ke hře je taky přibalen soubor, do kterého můžete vkládat slova a ovlivnit tak to, co vlastně budete psát. Hra je přímo ideální třeba pro psavce recenzí, procvičí si tím své prstíky :o)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Notes V2 Notes V2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce