recenze

Nodewarriors: Protectors of the bits

Nodewarriors: Protectors of the bits

Internet v roce X002 bude malwarem ještě prolezlejší, než je dnes. Proto přicházíte na řadu vy a váš robotický přítel, kterého musíte instruovat tak, abyste společně dosáhli cíle: odstranění bugů a vůbec všech špatností internetu. Pojďte myslet.
Jak již víte, vaším úkolem bude instruovat tzv. Cyber Buga (CB) tak, aby vyčistil infikovaná místa internetu. To provedete tak, že ze zásobníku možných instrukcí vyberete pět z nich a ve vhodném pořadí je naskládáte do CBova registru instrukcí. Instrukce jsou v zásadě čtvery: jít dopředu (o 1, 2 nebo 3 pole), otočit se o 90° vpravo či vlevo, čelem vzad a krok zpět.
Po naplnění registru instrukcí kliknete na GO a CB je v zadaném pořadí vykoná. Mezi každými dvěmi instrukcemi ale vypálí cvičně laser (co kdyby náhodou bylo koho trefit). Pokud se kdykoli během provádění instrukcí dostane do infikovaného místa, level končí.
Takhle by to ale bylo moc snadné, a proto autoři přidali i BSODy a různé errory, které vašemu CB ubližují a kterým je potřeba se vyhnout. Vyzkoušejte - uvidíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Nodewarriors: Protectors of the bits Nodewarriors: Protectors of the bits

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce