recenze

NemeGraphe

NemeGraphe

Logická hra, pro kterou jsou charakteristické spousty čísel a čtverečkovaná plocha, jistě všichni znáte. Kdo si však myslí, že se jedná o další klon populárního sudoku, je na omylu. Přesto o své oblíbené cifry a malé čtverečky nepřijdete. Zásluhu na tom má dnešní logická mozaika NemeGraphe.
Za mého dětství existovala jedna hračka. Byla to plastová deska s malými dírkami, do nichž se zapichovaly různé větší nebo menší barevné čtverečky. Kromě toho, že se dobře a rychle ztrácely, daly se z nich vytvořit pěkné obrázky. Něco na této způsob nyní čeká i vás.

Máte před sebou zatím prázdnou hrací plochu, na které by se perfektně hrály piškvorky nebo lodě. Tady jde však o něco jiného.Pomocí čísel, jež jsou vyobrazeny na krajích, musíte vytvořit obrázek. A jak na to? Před každým řádkem tedy vidíte jistý počet cifer. Ty vám udávají, kolik čtverců za sebou musíte v příslušném řádku vybarvit. Protože ale také současně zasahujete do ostatních sloupců, musíte si vše řádně spočítat, než někam plné políčko umístíte. Je-li někde více čísel vedle sebe, znamená to, že v určitém sloupci toho bude na vybarvování také více. Nicméně každé číslo má mezi sebou minimálně jeden dílek volný. Jakmile svou hru zahájíte, spustí se odpočítávání z velkého balíku bodů. Ty slouží především k tomu, aby bylo za co trestat vaše chybné úkony. Až budete bez bodů a obrázek nebude kompletní, prohráli jste.

Hra je udělána přehledně a taktéž obrázků je dost na to, abyste se na nějakou dobu zabavili. Čím větší rozměry, tím je jeho dokončení složitější. Stáhnout si v mžiku oka můžete další set na vyplnění a navíc doplněné sympatickou hudbou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

NemeGraphe NemeGraphe NemeGraphe NemeGraphe

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce