recenze

myTris

myTris

Tetris. Nebojte se při vyslovení tohoto slova. Rozhodně nezavírejte toto okno s recenzí. Tato hra sice není originální, ale má vám co nabídnout....
Zkuste si otevřít stránku vyhledávače google. Možná postačí i vyhledávání na naší stránce. Zadejte slovo tetris... Opravdu to není pěkný pohled. Co pamatuji, tak jsem se s Tetrisem poprvé setkal ve hře na jedné konzoli. Poté jsem ho měl možnost vidět v tolika zpracováních, že mi je z toho možná krapet šoufl. Která hra je tak rozšířena? (vím, že někteří z vás by mi jich vyjmenovali mraky)

Nebudeme si tu vypravovat o tom, jak je co rozšířené nebo není, ale radši se podíváme na samotnou hru. MyTris musí mít něco díky čemu si to člověk bude chtít zahrát. Tím není bombastická hudba na pozadí. A ani se vám nerozkryjí obrázky plavčic z Pobřežní hlídky. MyTris nebo-li Multiplayer Tetris (jak uvádí tvůrce) je tetris, který můžete hrát po síti (LAN). Pokud máte doma jen jeden počítač, nebo nemáte s kým si zahrát, je tu ještě jedna možnost. Portál je váš server, díky kterému si můžete zahrát i přes oceán pomocí IP adres.

Samotná hra už je prostě klasika. I když snaha a souboj s kamarádem vypadá opravdu dobře, prostě to tu už bylo jako mnoho věcí. Jestli chcete vyzkoušet - zkuste.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

assaly

assaly | 04.07.17 v 08:26

tetris můžu ve všech formách


galerie

myTris

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce