recenze

My Free Mahjong

My Free Mahjong

Máte chuť na trochu logické pařby? Pak určitě nepřehlédněte jednu z mnoha variací úspěšné gamesky Mahjong. Skvělá hratelnost a pěkná grafika znamená zábavu na desítky minut. Jen trocha inovace a originality by nezaškodilo.
Neduhem her, které pouze kopírují již dříve vytvořené, je ve většině případu neoriginalita. Bohužel, MFH trpí stejným syndromem, což ale ani v nejmenším neznamená, že se nebudete bavit. Jen už jste tu zábavu mohli nejednou zažít...

Co to ten Mahjong vlastně je? Představte si pexeso - obracíte karty a hledáte dvě shodné. Mahjong je velice podobné, až na to, že obrázky karet jdou vidět a z těchto karet je vytvořena pyramida. Zatím to vypadá snadně, háček je ovšem v tom, že abyste mohli obě karty vzít, musejí mít odkryté alespoň dvě strany, jinak s nimi nemůžete v žádném případě hnout. Někdy se ovšem stane, že už nebude možný další tah (nejsou žádné dvě shodné kartičky, které mají odkryté alespoň dvě strany). V tom případě přichází potupný game over. Už víte, proč se tato hra řadí mezi logické?

Celé technické zpracování je na vcelku dobré úrovni, vyjímku tvoři trochu kostrbatá grafika, což ale nijak na hratelnosti neubírá. Autoři přidali do hry možnost odhalit pravým kliknutím na kartičku tu kartu, která se hodí do páru. K čemu to? Když budete v koncích, můžete si tímto výrazně pomoci. Příjemnou zábavu a bystrou mysl přeji!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

My Free Mahjong My Free Mahjong My Free Mahjong

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce