recenze

Munchie Moves

Munchie Moves

Logických gamesek není nikdy dost, zvláště těch opravdu dobrých. Dnes na vás čekají hned tři různé minihry. Každý fanoušek žánru si jistě najde právě tu svoji, která mu padne do oka a pobaví ho. Jste jím i vy?
Autor této hry Mruque je ze země našeho severního souseda - Polska. Původní verze obsahovala pouhý jeden základní mód. Tvůrce se ale rozhodl titul nadále rozvíjet a vydávat obohacené verze. Nyní je aktuální číslo 1.2 s celkem třemi minihrami v jedné. Do budoucna se však vyplatí sledovat vývojářovy stránky, kde se zajisté objeví nějaké další rozšíření.

Tři herní režimy spojuje vedle potřeby logického myšlení také postava opičáka, kterou ovládáte. Nejzajímavější je asi první puzzle nazvaná Banana Munch, kde je vaším úkolem na herním poli 10 x 10 políček postupně sesbírat všechny banány. Nemůžete ale skákat, jak se vám zachce, možnosti pohybu jsou přesně dány. Vysbírat tak veškeré tropické plody není opravdu vůbec jednoduché. Money Hop je neméně zajímavý. V této logické hříčce na ploše naleznete celkem 36 opic. Živočicha vždy označíte, vyberete volné místo a přeskokem přes jinou opičku zařídíte, aby zmizela. Pokud zbude poslední, vyhráváte. A konečně třetí závěrečný a také asi nejhorší mód, jenž mě vůbec nezaujal. S maličkou opičkou tentokráte utíkáte rozzuřeným prasatům. Jedná se o jakousi turn-based strategii. Pokud se vepříci nebezpečně přiblíží, lze využít zařvání, které je zničí nebo panický útok. Větší logický smysl ale tato strategická hříčka postrádá.

A jaký si tato sympatická gamesa nasadila kabátek? Nijak extrémně propracovaný. Grafika není příliš detailní, přehled ale neomezuje. Hudba je vcelku monotónní, ale příjemná. Občas ji naruší výkřik opice. Od Munchie Moves nemůžete očekávat žádné zázraky. Avšak různé herní módy jsou solidní zárukou, že se alespoň na chvíli zabavíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Munchie Moves Munchie Moves Munchie Moves

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce