recenze

Mosaic Mania

Mosaic Mania

Což takhle dát si před sebe čtvrtku papíru, do ruky si vzít štětec a pokusit se rozdělat ty několik let nepoužívané zaschlé temperové barvy. Není to lákavé? I v případě, že nevládnete abstraktním myšlením a la Piccaso a kubismus je vám cizí, vám hra má co nabídnout.
Život malířův je plný barev, palet, štětců a špatně smíchaných odstínů na obraze. Hra vám tyto strasti umělce nabízí v mnohem zábavnější a klidnější formě.

Všechno začíná tím, že se před vámi objeví obraz zcela zbavený barev, který ani zdaleka nepředstavuje nic smysluplného. Ať už to tedy má být cokoli, musíte toto vysoce umělecké dílo doplnit kapkami barev, jež se vám hromadí v paletě. Každá kapka určité barvy zcela vyplní jen jeden dílek. Pokud porušíte pravidlo „zelená na zelenou“ a podobně, budete muset onen trojúhelníček přetřít znova úplně jinou barvičkou a to do té doby dokud nedosáhnete tíženého cíle. V úzkých můžete použít například ředidlo na rozložení vícebarevných kapek, zastavit čas a vše si v klidu promyslet nebo doplnit chybějící místa sami. Všech těchto „vychytávek“ je samozřejmě málo, a tak se jimi vyplatí šetřit.

Hra je z počátku poněkud pomalejšího ražení, což se postupem do vyšších kol mění. Neobvyklý a zajímavý námět ale vše předčí.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Mosaic Mania Mosaic Mania Mosaic Mania

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce