recenze

MomSoft Lines

MomSoft Lines

Vše, co má začátek, má i svůj konec. Tak tohle u následující gamesky tak docela neplatí. Vašim úkolem je odstraňovat přebytečné koule z hrací plochy, ale nepodaří-li se vám vše ideálně, kuličky se trošku více rozmnoží. Skóre se dá ale vylepšit vždy.
Pokud má někdo zájem potrápit svůj mozek nad hrou, kterou v podstatě ani nelze vyhrát (jedině dosahovat stále vyššího skóre), může se pozastavit u tohoto programu. Čekají ho okamžiky, kdy se z původně zcela klidné a přehledné situace propadne během velmi krátké doby do naprosto krizové a bezvýchodné. Účelem zde není nic menšího než odstraňovat zaplněné čtverce a to tím stylem, že minimálně 5 koulí stejné barvy musí být v zákrytu. Je jedno, jestli jsou kolmo, vodorovně nebo zešikma, musí být pouze vedle sebe. Každý tah berete jednu libovolnou kouli, kterou pak můžete položit tam, kde se vám to bude hodit. Aby to ale nebylo tak jednoduché, po každém takovém posunu nějaké další koule v náhodných barvách přibudou, takže pokud šikovně neskládáte hned od prvního tahu, můžete skončit dřív, než jste pořádně začali. Jakmile už není žádné volné pole, je konec. Hru lze samozřejmě nastavovat od nejlehčí (5 barev a velké pole) až po dost nepříjemnou (9 barev a malé pole).

stáhnout hru
Damon

autor
/ Damon

Skóre

75 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

mirourbi | 30.11.06 v 15:36

bomba hra ale ako si to stiahnem

Hynek Žalčík | 24.05.02 v 11:29

Je to moje chyba, vsechny recenze kontroluji, bohuzel jsem si toho nevsiml. Urcite to opravim, a autora poucim..

ale i tak si nemyslim, ze by to zrovna u techto obrazku nejak prekazelo..

Dyler | 23.05.02 v 18:40

ac nerad, vidim to take, melo by to zmizet, je to lame, ale verim, ze za to nemuze hynek, jako spise nezkuseny autor, ktery neumi tipat pictures :)

Agile | 23.05.02 v 14:41

Nic proti, ale vypada fakt profesionalne, kdyz obrazky snapujete neregistrovanou verzi Hy-Snapu :))


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce