recenze

Moabite Stone

Moabite Stone

Znáte takové ty hry, kde je vaším úkolem například vzájemně měnit polohy krystalů tak, abyste vytvořili řadu stejných objektů, která pak zmizí a vám se připočtou body? Dnešní Moabite Stone bude gameska založená na stejném principu, ovšem s lehkou porcí originality.
Her s tématikou, kterou jsem popsal v perexu, je celá řada, a to i v našem archívu. Koukněte se například na Begemed The Dia a spoustu dalších. Já se nyní pokusím popsat, v čem je Moabite Stone jiná.

Jestli máte dostatek zkušeností s tradičními tituly, kde po vzájemné výměně obektů doufáte, že vytvoříte pěknou řadu a že vám tak přibude pěkná várka bodů, možná vás překvapí, že dnes trochu přituhne. Proč? Základ je sice stejný, vzájemnou výměnou objektů se snažíte dosáhnout vysokých bodových zisků, jenže má to své ale. Výměna totiž probíhá kruhovým způsobem a o jak náročnou věc půjde, to bude záležet na tom, jaký z módů si vyberete. Ty jsou celkem dva a chvilku bude trvat, než se vám celý interface dostane pod kůži. Bohužel nepříjemnou vlastností je obtížnost. Vzhledem k tomu, že čas je neúprosný a kruhová výměna bude vyžadovat trochu rozmyslu, budete se muset velmi silně ohánět. Sktriktní pohyby v prvním módu pak můžou způsobit to, že jednoduše nebudou k dispozici žádné možné kombinace (naštěstí ihned proběhně mini-reset a vše se dá do pořádku).

Nepochybuji o tom, že si vás hra nějakým způsobem získá. Jen je potřeba opravdu hodně trpělivosti a hlavně klid. Jinak vám bude dělat problémy dostat se do dalšího levelu a pravděpodobně se poohlédnete po něčem jiném, což by byla upřímně škoda.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Moabite Stone Moabite Stone Moabite Stone Moabite Stone Moabite Stone

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce