recenze

MirrorMoon

MirrorMoon

Pokud vás někdo hodí do vody a vy neumíte plavat, pak vám zbývá se utopit, nebo se hodně rychle naučit pár temp. Vesmírné dobrodružství MirrorMoon působí naprosto stejným dojmem.
Držíte něco na způsob zbraně, hra vám řekne, jak se máte pohybovat a pak už je to vše na vás. První kroky absolutně nevíte, co se děje, kde jste, nebo co máte dělat, ale jak objevíte první komponent ke zbrani, začnou vám věci tak trošku docházet, aspoň co se možností pohybu a činností týče. Přesto je vše až do celého konce o zkoumání vašich možností a jak hra přesně funguje. Překvapivě je tento explorativní prvek to nejlepší a pro většinu hráčů to bude velká zábava. Možná někteří odpadnout, jelikož nebudou vědět, co mají dělat, ale to bude tím, že hra není dělána pro ně. Střílet zde emzáky se prostě nedá.
Visuální stránka hry je jednoduchost sama. Zbraň je to nejdetailnější a počet barev by se dal spočítat na dvou nebo třech rukách. I tak to dávám do plusu, protože to nějakým záhadným způsobem funguje, hlavně jak se dostanete do zrcadlového „světa“. MirrorMoon stojí opravdu za povšimnutí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

MirrorMoon MirrorMoon

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce