recenze

Matchmaker: Joining Hearts

Matchmaker: Joining Hearts

Chcete-li si pořádně zahledat ve velkém množství věcí, procvičit angličtinu, něco se dozvědět navíc a ještě si užít parádní grafiku, pak jste na správné adrese, protože Matchmaker vám nabízí poutavý příběh, jednoduché ovládání a velkou dávku záhad.
Ústředním motivem hry je hledání věcí, ať už podle seznamu anglických výrazů nebo podle siluet předmětů. Tyto dva styly se střídají, takže si přijde na své úplně každý milovník tohoto typu her. Důležité je, že v případě, že už hráč neví, kde by se daný předmět mohl nacházet, může využít nápovědu. Ta je vám k dispozici po určitých intervalech a dokáže vám ukázat vytouženou věc úplně přesně. Hra vás nebude penalizovat v případě kliknutí na nesprávný předmět. To je výhoda pro ty, jež v angličtině nejsou příliš zběhlí. Slůvka se neustále opakují, čímž si je brzy zapamatujete. Levely jsou prokládány krátkými rozhovory hlavních hrdinů a jinými minihříčkami, které děj ještě oživí. V případě, že nechcete dialogy poslouchat, klidně je přeskočte. Ale pro ty, jež sledují hlavní linii příběhu, doporučuji nechat doběhnout. Můžete se zaručeně těšit na skvělou grafiku, příjemnou hudbu a spoustu levelů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

PavelH

PavelH | 06.10.16 v 13:31

Pěkná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 03.10.16 v 18:24

namáhání hlavičky


galerie

Matchmaker: Joining Hearts Matchmaker: Joining Hearts Matchmaker: Joining Hearts Matchmaker: Joining Hearts Matchmaker: Joining Hearts