recenze

Matchbox

Matchbox

Se sirkami se dá hrát několik bezpečných her. Také jdou hrát hry nebezpečné, ale my se podíváme na logickou hříčku, která se zdá být jednoduchou, ale jak sami jistě moc dobře víte, zdání může někdy klamat...
Zápalky mohou sloužit opravdu k mnoha věcem. Když opominu samotné podpalování ohně nebo strkání do zvonku, naskytne se ještě další zajímavé využití. Udělat z nich logicko hru. Myslím, že hádanky typu: „máš 4 sirky, složené do čtverce a udělej z nich bagr. Můžeš pohnout jen jednou z nich" vám určitě něco říkají. A nyní máte možnost u jedenácti hádanek otestovat své logické chápání. Ačkoli se to může zdát málo a některé "zahřívací" úkoly jsou opravdu jen otázkou chvilky, nemusíte se obávat, že se budete nudit.

Jelikož se jedná pouze o shareware, víc z této verze nedostanete a nenajdete zde také funkce Save, což může někoho vyděsit, ale na druhou stranu si myslím, že zrovna u hry tohoto typu to až tak moc chybět nemusí. Holt co nevymyslíte napoprvé, zítra nedořešíte a rovnou to můžete zkoušet znovu. A zvuky? Hmm, jsou tam. Co dodat ke grafice? Vcelku dobrá. Těžko lze říci, zda dané zobrazení nebo stínování sirek už je na dnešní dobu dost slabé nebo ještě vyhovující. Verdikt? Hra se mi vcelku líbila!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie