recenze

Mahjongg Artifacts

Mahjongg Artifacts

Procvičte si svůj mozek povedenými logickými hádankami pod jednotným názvem Mahjongg Artifacts. Počítačové zpracování oblibené deskové hry je tu a to v naprosto profesionálním provedení.
Venku je hezky a já už asi přes týden ležím doma s nějakou virózou - je to k zlosti - únava, bolest v krku, rýma, bolest hlavy. A hlavně celková otupělost z toho, že teď čumím v kuse na TV se čtyřmi omezenými televizními programy. Dělal bych něco jiného, ale neměl jsem sil.

Dneska se mi k mému štěstí udělalo trochu lépe (bodejť by ne, když jsem ráno začal brát antibiotika) a tak jsem se rozhodl přesednout si k PC a surfovat po netu, to mi udělá dobře. A hrát počítačové hry - to mi udělá ještě líp. A protože mám spousty času, můžu si spustit i nějakou gamesku, která čas vyžaduje. A proč ne třeba Mahjong? Vždyť ten jsem nehrál ani nepamatuji. A když ho budu pařit, tak ho taky zrecenzuji...
Dámy a pánové, dovolte abych vám představil gamesku Mahjongg Artifacts.

Nejprve si ale povíme, o co ve hrách typu mahjong vlastně jde? Cíl hry není nijak těžký, máte před sebou postavenou pyramidu, poskládanou z kostek s různými obrázky. Z pexesa si tato hra bere základní princip - najdi dva shodné potisky. Rozdíl je v tom, že obrázky na kostkách vidíte již od začátku. Problém tedy není sebrat je, ale jak se k nim dostat. Fígl je v tom, že danou kostku můžete sebrat pouze, pokud je alespoň ze dvou stran nekrytá jinou kostkou a zároveň neleží pod jinou. Zní to nudně? Nevěřte tomu! Je to velice zábavné. A čím víc kostek je na hromadě, tím větší zábava to je. Třeba jako když skládáte puzzle z dvou tisíců dílků.

Mahjongg Artifacts je produktem vytvořeným pod hlavičkou týmu Alawar vývojáři z uskupení vystupujícího pod názvem Shape Games.

Gameska obsahuje příběhový mód (s komixem), který je tvořen z 25 hádanek, klasický mód se 100 hádankami, 27 pozadí, různé druhy kostek, šest songů inspirovaných odlišnými kulturami a hlavně skvělé zpracování, které mezi Mahjongg hrami příliš konkurence nenajde.

Pokud si chcete procvičit či potrápit šedé kůry mozkové, tak Mahjongg Artifacts vám v tom jistě pomůže. DOWNLOADUJTE!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

kokosmen265

kokosmen265 | 28.01.15 v 04:15

mahjong vypadá celkem fajn

bramborka | 23.06.07 v 22:33

docela v klídku jsem si zahrála


galerie

Mahjongg Artifacts Mahjongg Artifacts Mahjongg Artifacts Mahjongg Artifacts Mahjongg Artifacts

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce