recenze

Magnetizer

Magnetizer

Magnetizer prověří vaše mozkové závity, ale i trpělivost. Ovládejte malý magnet a dostaňte ho až do cíle. V labyrintu se to ovšem hemží nejednou překážkou a zapeklitou situací a v pozdějších úrovních bude jedna chyba znamenat opakování levelu.
Hra v jednoduchém zpracování, která ovšem přináší zajímavou a chytlavou zábavu.

Ovládáte jakési magnetické „céčko“, které se může pohybovat pouze čtyřmi základními směry, přičemž se zastaví jedině o nějakou překážku. Vašim úkolem je najít cestu k východu, aniž byste se někde zasekli, zatarasili cestu a tak všelijak podobně. Zpočátku to půjde poměrně snadno, ale časem, respektive ve vyšších levelech, se v bludišti chodeb začnou vyskytovat různé objekty s různou funkcí. Ať už se jedná o šipky, které vám automaticky určí směr, posuvné bloky, o něž se zastavíte, ale také s nimi můžete zablokovat východ, nebo záchytná tělíska, vždycky je dobré sledovat další možný postup. Ono totiž těchto „vychytávek“ narůstá a vzniká z toho slušný zmatek, takže stačí jedna chyba, jeden špatně zvolený směr a posun a už musíte klávesou enter restartovat.

To je celkem frustrující a obtížnější úrovně vás buďto naprosto odradí, nebo si je několikrát budete muset vyzkoušet, než objevíte správnou cestu.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 07.09.16 v 18:50

kdysi jsem to vyzkoušela a nebavilo

MartyPilsen

MartyPilsen | 09.12.15 v 18:10

starý dobrý magnet :D


galerie

Magnetizer Magnetizer Magnetizer Magnetizer

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce