recenze

Magnello

Magnello

Logická hra,ve které se budete ze všech svých sil dostat jednu kouli obřích rozměrů do důlku. Nejedná se ovšem o nějaké cvrnkání kuliček. Přesnou trajektorii totiž nezískáte pouhým šťouchem do hliněnky, nýbrž přesným načasováním a efektivním překonáním mnohých překážek.
Ne po zemi, ale ve vzduchu se bude odehrávat převážná část dění.

Koule na začátku stojící, musí být nejenom uvedena do pohybu, ale musí být také dobře ovládána, nasměrována a nakonec také zasazena do jamky. A toto všechno je na vás. Svou pouť začínáte na nějaké plošince v určité výši. Odtud se pak musíte dokutálet, či spíše dokodrcat k cíli. V cestě vám stojí nestabilní plošinky nebo jámy. Ne snad, že by plošiny byly jen špatné. Naopak. Znak blesku udává, že zvýší vaši rychlost – vědecky známou jako takzvanou aktuální kutálivost tělesa. Tejně tam magnety, na které se přilepíte a ve správný čas zase pustíte. Přesný odhad vám pomůže dokonale zacílit ďolíček a jakmile se koule nehybně usídlí, level je splněn. Jestliže jsem princip hry popsal moc jednoduše, vězte, že vám hra dá pořádně zabrat.

Kolikrát jsem opakoval každou úroveň, bych asi nespočítal. Přesto jsem se u hry skvěle bavil. Jistá originalita a náročnost je to, na co se mimo jiné můžete těšit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

PavelH

PavelH | 05.10.16 v 12:12

Super hra.

Balty | 06.10.09 v 22:11

Připomíná mi to Speedcoin z roku 1984 od firmy Stern kde nakláněním plošin dostáváte do důlku minci.


galerie

Magnello Magnello Magnello

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce