recenze

Magicross

Magicross

Logická hra se základy z dámy, která prověří vaše mozkové závity. Taková je hra z dílny týmu Reload Games sídlícího u nás na FreeGame.cz. Pokud si nejste jisti vaši logikou, prověřte si jí právě teď a srovnejte vaše výsledky on-line!
Když se tak podívám na několik předchozích dní, chybí tam nějaká logická hra. Proto jsem rád, že dnes s jednou přicházím, navíc s českou a k tomu ještě od týmu, který sídlí u nás. Hrát dámu dnes asi nikoho příliš neoslní, ale vylepšenou dámu s jakýmsi moderním upgradem plným českých myšlenek? ;) Reload Games už nás několikrát přesvědčili o svých kvalitách. Naposled to bylo prostřednictvím hry Smash the Granny, která potvrdila, že bychom měli věnovat svůj čas hrám tohoto týmu. No a dalšími již známými hrami z jejich dílny jsou strategie Genesis a akční Deadly Impact.

V dámě je jen jeden způsob jak zvítězit. Podobně je to i u Magicrossu, kde se zaměříme na přeskakování válečků a měl by nám zbýt jen jeden. Zní to lehce a pro některé to i lehké bude, ale jen v případě že vás logické hry baví a rádi si nad nimi lámete hlavu. Na začátku hry si vyberete způsob uspořádání válečků. Máte na výběr mezi Triangle a Cross. V Triangle máte možnost přeskakovat válečky i v šikmém směru zatím co v Cross jen ve vodorovném a svislém směru. Pro každého bude jednodušší jiný styl uspořádání, ale mně vyhovoval spíše Triangle. Na co jsme si už zvykli u her týmu Reload Games je doprovodná hudba, která nám zpříjemňuje hraní. U Magicrossu se nic nemění, takže se při hraní můžete zaposlouchat do zajímavé melodie, která možná rozhýbe vaše mozkové buňky :) Vaše výsledky můžete zveřejnit on-line a porovnat je tak s výsledky jiných hráčů. Hra počítá počet nepřeskočených tedy zbylých válečků a pak na peníze. Zajímavou vychytávkou je možnost vrácení posledního tahu, což se vám bude určitě hodit.

Reload Games vždy přijdou s něčím, co jsme ještě nehráli nebo alespoň s šikovnými vychytávkami a ty najdete i u Magicrossu. Ve vašem osobním měřítku asi příliš bodovat nebude, neboť mají Reload Games i lepší hry, ale to už je jen na vás. Možná kdyby hra nabízela režim pro dva hráče a dále možnost hrát po síti, uchvátila by více hráčů, ale takhle je to jen pro vyzkoušení a ověření si schopností týmu Reload Games. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce