recenze

Magical Drop

Magical Drop

Říká se, že kouzla neexistují? Jak si ale pak vysvětlit, že existuje něco kouzelného, třeba kouzelná nebo přímo okouzlující hra, která nabízí solidní hratelnost, pěkný námět a kvalitní zpracování? Zvláštní tvrzení, co říkáte?
Námět je přitom poměrně prostý, ale o to více zábavný. Je velmi podobný Tetrisu a Bobble Puzzle. Jako ale jeden z mála klonů, přináší i něco nového.

Na první pohled vypadá vše tradičně, ale to se změní, jakmile se do hry ponoříte trochu více. Záhy zjistíte, že zde nebude vystupovat žádné dělo, ani nic podobného, ale že ve spodní části hrací plochy bude pochodovat malý panáček, kterého můžete ovládat. Na vámi je pak několik kuliček o různých barvách a teď dobře poslouchejte, co bude vaším úkolem. S tímto panáčkem můžete chodit libovolně do leva nebo doprava a dle libosti můžete z horních kuliček odebrat libovolné kusy stejné barvy (najednou nejde kombinovat více barev). Poté si stačí dojít pod kuličky, které mají stejnou barvu, jako ty ve vašem náručí. Ty pak stačí poslat na nové místo a pokud utvoříte řadu minimálně tří kusů, přibude vám nějaký ten bodík k vašemu score a zároveň si i ušetříte trochu trápení.

Armáda kuliček se totiž neustále posouvá k zemi a vy musíte být neustále ve střehu. Pokud se u hry samotní nudíte, klidně si pozvěte kamaráda. Musíte ovšem mít na svém kontě minimálně 100 bodů. Což ale myslím není vůbec problém. Jedině tak si totiž můžete odemknout hru pro více hráčů. Když budete pak ve sběru bodů pokračovat, pomalu si můžete dopřávat i další módy, které tento kousek nabízí a věřte, že je skutečně oč stát! ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

phanka

phanka | 07.02.15 v 17:14

povedená hra

Eva | 28.06.06 v 07:44

Super


galerie

Magical Drop Magical Drop Magical Drop Magical Drop Magical Drop