recenze

Magic Circle

Magic Circle

Magický kruh není špatnou hrou, to určitě ne. Je však velmi obtížný, což odradí většinu hráčů. Pokud si myslíte, že máte nervy ze železa, a že na to máte, neváhejte a pokořte tuto nelehkou logickou hříčku!
Je tu opět něco pro chytřejší polovinu naší populace. Ve hře Magic Circle máte za úkol doplňovat nějakým způsobem logické řady čísel. Místo klasické řady zde doplňujete čísla do kruhu. Musím uznat, že autoři vymysleli tak pekelně těžké kombinace, že jsem se nad úspěšnost 55 procent nedostal. Více méně jsem si kombinaci natypoval, čímž se dostáváme se k obrovské nevýhodě. Když se totiž člověku něco nedaří, přestane se snažit. A to je chyba. Bohužel (UnHynek: bohudík ;)), všichni máme na práci lepší věci, než přemýšlet nad čísly od jedničky po sedmičku. Grafika je vyvedena průměrně, jako u každé logické hříčky. Hudba není žádná, zvuky také ne. Nebýt pekelné obtížnosti, hra by mohla zaujmout více lidí. Není to zas tak špatný počin, a proto hodnotím 55ti procenty.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Michal Špaček | 10.10.02 v 21:09

Dobrý den, především jsem překvapen, že někdo zveřejnil moji hru, nicméně bych chtěl opravit popis programu, aby nedošlo k nějaké mýlce. V programu totiž nejsou navoleny žádné číselné kombinace podle nějakého algorytmu, program opravdu vyhazuje víceméně náhodná čísla... takže záleží jen na štěstí...


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce