recenze

MADRIS

MADRIS

Madris již na první pohled připomíná typickou tetris hru. Avšak nenechte se mýlit, nemusí být vše, jak se zdá. Zde se vaše snažení nezúží na pouhé ukládání kostiček a kvádrů na vhodné místo, nýbrž je potřeba si všímat mnohem více jednotlivých detailů, jelikož sestavujete pokoje bytu a to nelze nechat jen na pouhé shodě rozměrů pokojů.
Nehleďte jen na strohé grafické zpracování, které je omezena spíš na schematické znázornění. Mnohem víc se zaměřte na jednotlivé detaily. Jistě, nepotřebujete vědět přesně, jakým nábytkem daná místnost oplývá a pakliže byste spoléhali jen na svůj umělecký styl, patrně byste se nikdy nedostali na konec hry.

Vašemu pohledu jistě neunikne pár malých človíčků, kteří pokoje obývají. Nad každým z nich se vznáší barevná myšlenková bublina, která je pro vás nanejvýš důležitá. Podle ní totiž uspořádáváte nově příchozí pokoje. Obyvatelé vám napovídají, jaké pokoje by měly sousedit s jejich příbytky. Ovšem je třeba podotknout ještě jednu maličkost. Musíte zařídit, aby se človíčci nějak dostali do přidělené místnosti, jakmile jí usadíte vedle jejich bytu.

Jak toho docílit? Všímejte si též drobných hnědých políček umístěných po stranách každé místnosti. Vhodným spojením dvojic dveří získáte dokonalý průchod, jenž nájemník bleskurychle využije a projde do nově připojené místnosti.

Pro splnění každého levelu je nutné spojit jistý počet bytových jednotek, tak, že na konci vám nezůstane jediná hala či pokoj.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

MartyPilsen

MartyPilsen | 09.12.15 v 18:12

Prostě tetris trochu jinak :D

phanka

phanka | 09.02.15 v 19:01

zajimavé


galerie

MADRIS MADRIS