recenze

Lost Treasures of El Dorado

Lost Treasures of El Dorado

Lákají vás tajemné zapomenuté kultury, jejich rituály a obyčeje? Tak v téhle hříčce si můžete vyzkoušet svůj úsudek a postřeh a přitom putovat po říši indiánů. Nacházet jejich poklady – zlato, drahé kameny a ještě se dobře pobavit a pokochat prostředím.
Hlavní roli zde hrají kameny s nejrůznějšími obrázky. Vaším úkolem je naít všechna zlatá políčka na ploše, a to tak, že označíte táhnutím myší nejdelší možná řetězec stejných kamenů. Ty se rozbijí a s nimi i zlato pod nimi, které přechází na sochu při levém okraji. Pokaždé to však nebude tak jednoduché. Levely jsou stále obtížnější a najít byť jen skupinku tří stejných kamenů je potíž. Ale abyste to neměli tak těžké, pomohou vám nejrůznější bonusy, které lze vyhrát. Jedním z nejlepších jsou tomahavky, jež vám umožní rozbít kámen, který se vám nedaří odstranit přirozenou cestou. Do hry je průběžně vkládán příběh našeho archeologa a jeho pomocníků, přitom se sem tam objeví mezihra. Velmi prostinká hříčka, která vám však umožní nahrát body. Užijete si krásnou grafiku, velmi dobře promyšlenou koncepci levelů a nenápadnou, leč dobře padnoucí hudbu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 23.02.17 v 16:23

těchto her je tu také dost a to je dobře

MUDr. Mstibor Háborů | 24.03.09 v 19:05

Nikde není odkaz? A ten čtvereček (vedle "teploměru! s hodnocením čtenářů) a pod ním údaj 27 MB je co?

atina22 | 24.03.09 v 15:46

Jak si mohu hru stáhnout ? Nikde není odkaz

Moror | 06.03.09 v 08:47

Děkuji za odpověď. Nejhorší je, že to po každém spuštění přepisuje domovskou stránku i v mém I-prohlížeči Mozilla.

Margueritte | 05.03.09 v 18:17

Dobrý den, moc mě to mrzí. Je tam pokaždé odkaz na výrobce, a sice na MyPlayCity. S tím asi nic neuděláme. Osobně mám zkušenost, že vyskočí jenom domovská stránka MyPlayCity,kde by neměly být nějaké vulgární odkazy nebo něco podobného. Mějte se pěkně.

Moror | 05.03.09 v 06:45

Nainstaloval jsem to pro děcka, která jsou z toho u vytržení. Ale po každém spuštění se zobrazuje domovká stránka MyPlayCity a spousta jiné jejich reklamy. Poraďte jak se toho zbavit, jinak to odinstaluji.

Kinis | 02.03.09 v 20:13

Jen víc tavýchto her.. :)
SUPER!!


galerie

Lost Treasures of El Dorado Lost Treasures of El Dorado Lost Treasures of El Dorado Lost Treasures of El Dorado Lost Treasures of El Dorado