recenze

Logik

Logik

Máte rádi logické hry? Pokud ano, neváhejte a stáhněte si hru, jejíž jméno logikou přímo srší! Podrobnosti najdete ale až v naší recenzi!
Tak tu máme další logickou hru, ale nejedná se o další tetris, puzzle nebo ještě horší mozkolámače. Logik je počítačová hra na motivy stejnojmenné stolní hry, kterou pro nás všechny v době kruté nudy vytvořil jeden človíček ze Slovenských luhů a hájů. Česká nebo Slovenská hra se vidí jen málo, a tak by jste si tento jednoduchý, ale o to zábavnější produkt neměli nechat ujít, protože hra, ve které netečou litry krve a nepadají uřezané hlavy se v dnešní době vidí také už málokdy, takže hurá na Logika a mozky s sebou!

I když asi mnoho z vás tuto stolní hru zná už nějaký ten rok, tak přeci jen tady popíšu o co jde. Váš protihráč má na malé ploše rozestavěno pět figurek různé barvy (samozřejmě jsou zakryté) a vaším úkolem je tyto figurky uhodnout a správně dosadit na stejná místa, jako je má rozestavěn protihráč. Pokud vám půjde taky o vysoké skóre tak je dobré figurky uhodnout v nejkratším čase a při nejlepším už tak při druhém pokusu. Pokusů na uhodnutí máte celkem deset a barev je devět, takže šance na okamžité uhodnutí je celkem malá, ale při troše štěstí a náhody to půjde hravě, i když ze začátku to bude chtít trochu cviku a odhadu. Aby jste taky poznali jestli máte aspoň nějaké figurky dobře umístěné, tak od toho tady je tlačítko Zobrazit. Vedle plochy, kde hrajete, je trochu menší plocha, kde se vám ukazují různé symboly a podle těch víte, jestli tahle figurka je špatně a tahle zase jinde než má být, ale to vše si můžete přečíst v nápovědě, tam vám bude vše hezky psanou slovenštinou vysvětleno.

A jsme opět v závěru. Logik je hra určena pro všechny typy lidí. Jednou za čas si zahrát nějakou tu klasickou na počítač převedenou stolní hru by si měl každý, aby mu ta šedá kůra mozková jen tak snadno neodpadla. :))) Nemyslete si ale, že při hře se budete nudit v chladném tichu, autor myslel i na tohle, a tak vám při hře hraje čtrnáct různých melodií (samozřejmě ne najednou. ;) A ještě něco, na hru máte omezený čas, přibližně pět minut, takže žádné zbytečné koumání.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Jaroslav Malík | 23.03.03 v 16:23

Děkuji za upozornění na chybu. Ihned to opravíme.

koki | 23.03.03 v 15:24

ten obrázek k tomu vážně patří???


galerie