recenze

Liquid Crystals Puzzle

Liquid Crystals Puzzle

Hlavolamy... Puzzle... Není to už trochu nuda? Není! Hra Liquid Crystals Puzzle vyzkouší vaši schopnost kombinovat různotvaré kostičky a stavět z nich vždy něco nového. Tato hra vám určitě ukáže, že i u puzzlí se dá strávit hodně času.
Hra Liquid Crystals Puzzle v 1.1 je od slolečnosti Puzzle Lab, která se rozhodla ukázat lidem, že puzzle a hlavolamy nerovná se nuda. A Liquid Crystals Puzzle je toho jasným důkazem. Jediným velkým nedostatkem je pro mě zvuk a hudba, která je zde naprosto vypuštěná.

Ve hře totiž nejde o jednoduché skládání kousků k sobě tak, aby do sebe zapadly, ale v této gamesce jde o kombinovatelnost pouhých sedmi různotvarých kousků. Z těchto sedmi kousků, které máte k dispozici, můžete vytvořit 37 úplně rozlišných tvarů. Těchto 37 tvarů se vám ukáže na úvodní obrazovce, což je poměrně výhodné, poněvadž si můžete vybrat libovolný z nich a můžete tak, v případě potřeby, některý z nich přeskočit.

Takže, máme tu logičku se skvělým nápadem a poměrně hezkým zpracováním. Chybí tu však hudba. Tu dnes považujeme za jednu ze základnch věcí. A zvuky také nejsou příliš nápadité... Ale nejlepší asi bude, když si každý udělá o hře svůj vlastní názor, protože ne každý potřebuje mít k dispozici hudbu.

stáhnout hru
Odas

autor
/ Odas

Skóre

82 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

jupik | 22.09.06 v 19:14

super hry díky Jupik .........

Triple T | 24.04.06 v 16:44

Kdyz uz jsme u toho, ani bych nerek, Pepo... Vidim tu neprirozene konstrukce (ne každý potřebuje mít k dispozici hudbu, v této gamesce jde o kombinovatelnost), opakovani slov i jasnou gramatickou chybu (zapadli). Navic jsem se z recenze ani nedozvedel, proc bych si tu hru mel zahrat (pritom me presne tohle zajima, kdyz ctu recenzi na novou hru).

Pepa | 24.04.06 v 12:08

Jo, recenze je dobra, Ondro. jen tak dale. :-)


galerie

Liquid Crystals Puzzle Liquid Crystals Puzzle Liquid Crystals Puzzle Liquid Crystals Puzzle

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce