recenze

LEGO Fever

LEGO Fever

Máte rádi logické hry? A máte rádi také LEGO? Samozřejmě, že máte, kdo by neměl rád LEGO :) Tak to vám tuto hru musím vřele doporučit. Jestliže si chcete trochu potrápit mozky, ale opravdu jenom trochu :), tak vyzkoušejte tuto hru.
Další pěkná hra, která se týká Lega, ano toho lega, se kterým jste si hráli před pár lety doma na koberci, teď se můžete vrátit zpátky o těch pár roků a vyzkoušet další z řady lego her. Už existují závody, strategie či bojové lego hry, ale logická hra je poměrně neopotřebované téma.

Rovnou ovšem chci podotknout, že se jedná o shareware verzi, takže vás čeká pěkná hodinka hraní, poté si musíte koupit celou verzi, nebo hru odinstalovat. V podstatě jde o to celý svět „zabarvit”. Svět je zde naprosto jednotvárný, pouze šedý a bílý, což se ovšem nelíbí lego novinářům, hrdinům dnešního příběhu. Nad ranní kávou se najednou rozhodnou celý svět obohatit o barvy, jak řeknou, tak se také stane, tedy možná, jestliže jim chcete pomoci. Čeká vás mnoho logických úkolů, od přesouvání různých kostiček, přes tvoření kostičkových mostů, až k lego tetris. Je zde velké množství levelů, takže se opravdu nudit nebudete. Navíc mně osobně se velice líbilo samotné zabarvování světa. S vaším panáčkem totiž postupuje duha, která mění vše na pěkné a syté barvy. Při tom všem musíte ještě zachraňovat lidi ze zajetí šedé barvy, po své záchraně se promění na pěknou lego postavičku. Celá hra se ovládá myší a je celkem pěkně udělána. Je vidět, že se jedná o shareware, ale opravdu to vůbec nevadí, protože i hodina je někdy hodně času :)

Reflexive Games tedy opět stvořili pěknou povedenou logickou hru, která zabaví. Grafika je na obstojné úrovni, nudit se prostě nebudete. Ze začátku jsou úkoly sice naprosto banální, ale postupem času se propracujete k mnohem obtížnějším. Takže co dodat, stáhněte a pomozte „zabarvit” svět.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Sluniiickooo24 | 02.09.07 v 11:53

Fajn hra, škoda jen že je časově omezená.....

Baaac | 02.09.07 v 10:33

to je pravda a je to škoda

bohda | 02.09.07 v 09:57

při této hře to časové omezení uplyne jako voda

Bombr | 01.09.07 v 15:48

Dávat dohromady lego a logickou hru je pitomý s legem jsem si hrál vždy jen tak bez myšlení... jen se ten legopanáček kolikrát nevešel do auta :-D


galerie

LEGO Fever LEGO Fever LEGO Fever LEGO Fever LEGO Fever