recenze

Laser Kombat

Laser Kombat

Velmi zajímavá bitevní hra. Nejen, že nabízích vynikajících 100 úrovní, ale dokonce si můžete vytvořit mise další! Navíc je opravdu zábavná, a jen tak nepustí.
Možná to na první pohled vypadá jako nějaká válečná strategie, ovšem není to pravda. Jde o logickou hru, která se tak pouze tváří. A nutno podotknout, nepatří zrovna mezi ty primitivní. Vašim úkolem obvykle bývá vlastním tankem zlikvidovat ty ostatní ovšem v tom je problém. Oni střílí jako první a to jakmile vás mají v palebné linii, takže vám nezbývá než se skrývat a střílet za roh! Skutečně, stěny mývají mnohdy velmi zajímavé vlastnosti.

Hra nabízí celkem asi 100 úrovní a navíc editor nových, takže kdyby někdo dohrál hru příliš rychle a zdála se mu primitivní, může vytvořit další, mnohem těžší mise. Chvilku sice trvá, než pochopíte, co na co ve hře funguje a někdy je problém zorientovat se v klávesách a pohybech, ale celkově vzato si myslím, že pro všechny milovníky logických her je tahle dobrou volbou.

Dodatek: Výhodou (nebo možná pro někoho nevýhodou) hry je, že už od samého začátku můžete procházet jednotlivými úrovněmi, takže není problém zakusit nějaký hned od prostřed.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

sendtokkk | 19.01.03 v 13:22

Docela to de..


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce