recenze

Laser Frenzy

Laser Frenzy

V této hře se dočkáte nejrůznějších hrátek s lasery. Je potřeba docílit toho, aby se paprsek dostal až na místo svého určení. Není to ale vůbec jednoduché a „prozářit“ se do dalších levelů není jen tak. Jaké další nástrahy vás čekají se dozvíte ve zbytku recenze.
Směr vašeho laserového paprsku ovládáte tradičně podle zrcadel. Nechybí ani několik výbušnin, které se po zasažení posunují do té doby, než jim bude v dalším pohybu překážet zeď. V té chvíli už bomba exploduje a zboří překážku. Pak tu jsou ještě různé přepínače a další lasery. První levely sice ještě nejsou až tak složité, ale se zvyšujícím se pořadovým číslem roste i jejich obtížnost. Naštěstí existuje více způsobů, jakým lze daný level úspěšně splnit.

Zpracování gamesky je na běžné úrovni. Grafika by sice mohla být lepší, ale ta většinou není u her tohoto žánru stěžejní. O zvucích ani nemluvě. Závěrem je nutno říci, že tato hra není špatná, ale rozhodně nemůžete počítat s dlouhodobou zábavou. Že vám ale potrénuje mozkové závity, je jistotou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Tulka | 02.11.06 v 08:16

Neni nekde na tletu hru nejakej navod?


galerie

Laser Frenzy Laser Frenzy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce