recenze

Labra Tetris

Labra Tetris

Znáte nějakou jinou hru s tolika vydanými variacemi než je tetris? Pro milovníky této hry, ale nejenom pro ně, je tady další dítko, přírustek či klon, chcete-li, do neustále se rozrůstající rodiny padajících cihliček, který je opět svým způsobem specifický a jistou pozornost by si zasloužit přece měl.
Hra ve svých hrubých rysech nepřináší vůbec nic nového a jen neustále dokola omílá ten samý herní princip, jenž je znám už po několik let a tak, jak ho máme rádi.

Na herní plochu vám padají různorodé objekty složené z malých krychliček, které musíte skládat co nejúsporněji až na samé dno a tak, abyste postupně z nich vytvořili souvislou řadu. Ta pak následně zmizí, bodové konto se rozroste a vy jste blíže další úrovni, respektive vyšší rychlosti padajících kostek. Motivací pro hraní jsou různá herní prostředí, bonusy, bonusové hry, jež se dají odemknout při určitém bodovém zisku a za určitých herních podmínek. Režimy hry se de facto nemění. Je zde volitelná rychlost i počet výchozích řádků v poli.

Starých dobrých tetrisů jsou všude kolem nepřeberná množství, a tak proč si nakonec nevybrat tady tento? Postupem času otravná hudba se dá přece vypnout.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

janice11

janice11 | 29.09.16 v 07:15

Tetris..


galerie

Labra Tetris Labra Tetris Labra Tetris

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce