recenze

Krystal Tower

Krystal Tower

V nepřeberném množství her s variací na Tetris a na Sobokana, které jsou pořád o tom samém, se občas objeví i záležitost, kde také ničíte řady kostek, měníte jejich polohu a občas se pořádně váš mozek zapotí, než najdete správné řešení. Tentokrát se jedná o dílko na váš počítač s názvem Krystal Tower.
Jak už název napovídá, budete tady mít co do činění s věží. Sice jen jednou, zato ale velmi nevyzpytatelnou.

Věž složena ze samých krystalků je tady vskutku ten nejstěžejnější objekt. V každém kole máte před sebou kupu trojrozměrných kostek, jež jsou naskládány na sebe, vedle sebe, mají různou barvu a celkově vytváří čtyři stěny výchozího tělesa . Vašim úkolem je na každé ze čtyř stěn vytvořit takovou barevnou kombinaci, aby odpovídala předloze v levém horním rohu obrazovky. Kliknutím na konkrétní barevný objekt se změní o dvě barvy, okolní pak o jednu barvu. Barevná škála je umístěna v dolní části hrací plochy. Stejně tak jako životy a čas na dokončení úrovně. Pokud zjistíte, že jste už přestřelili požadovaný barevný odstín, lze se vrátit o jeden i více kroků zpět stiskem pravého tlačítka myši.

Hra vyžaduje trochu času, než se do ní dostanete a získáte ten správný grif na řešení rébusů. Poté vás však tato věž zcela obklíčí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce