recenze

Kromka & Chleba

Kromka & Chleba

Postrádáte arkádovou gamesku, která by nabídla také prvky logiky? Pak vyzkoušejte tu dnešní. V mnoha levelech je vaším cílem zachránit nebohou kamarádku z ošklivé klece. Nenechte ji dlouho čekat!
Kromka & Chleba je dalším titulem z polské produkce. Vývojář Maciej Lamberski stvořil již spoustu více či méně zábavných her, z nichž jsme již mnohé recenzovali. Osvěžme si paměť třeba zábavnou střílečkou Mega Hiper Japko Ekstrim či klasickou arkádou s Robotem Robuśem v hlavní roli. I aktuální gamesa představuje netradičního hrdinu.

Ovládáte Kromka – sympatického zeleného tvorečka s vcelku velkými kukadly. Péro místo nohou ho předurčuje k vysokým skokům. A ty musí často náležitě používat. Jeho úkolem je totiž osvobodit Chleba, zmatenou dívenku koulící očima jak po těžké opici. Ta je uzavřena v kleci, kterou lze odstranit zmáčknutím tlačítka umístěného v každém levelu. Vedle setkání dvojice je nutno také sebrat dílek do puzzle. Úrovně jsou solidně odvedené, nechybí nápad. Občas je nutno přemýšlet, jak všechny nástrahy co nejlépe a beze ztráty na životech překonat. Potěší také různá prostředí či možnost nezačínat vždy od začátku. Stačí si zapamatovat kód levelu.

Opravdu osobitý graficky styl titulů z Lamberského produkce se objevuje i zde. Grafika je jako vždy skvěle vyladěna a kouká se na ni velmi hezky. Občasné zvuky jsou příjemné, rozhodně by jich ale neškodilo více. Kromka & Chleba je tedy vcelku zábavná gameska. Pokud nehledáte zábavu na dlouhé časy, a arkády s prvky logiky vám nejsou úplně cizí, pak neváhejte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Kromka & Chleba Kromka & Chleba Kromka & Chleba

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce