recenze

Kennys 2

Kennys 2

Logická hra ve které budete muset vymyslet, jak zachránit maximální možný počet pochodujících postaviček Kennyho ze South Parku před jejich jinak jistou smrtí a dostat tyto postavičky do cíle. Gameska vychází ze hry Lemmings od Psygnosis a jedná se o velice povedený klon, který je také nadmíru zábavný a dobře hratelný. Zkuste si to.
Jedná se o povedený remake klasické logické hry "Lemmings". V původní hře musíte pomoci zachránit kolonii malých a hloupých lumíků (druh hlodavce) se sebevražednými sklony (nemají pud sebezáchovy) dojít k určenému cíli v časovém limitu tak, aby jich přežil požadovaný počet.

Dnešní gameska, jak už možná z názvu tušíte, si bere jako hlavní motiv populární humorně-zábavný kreslený seriál - výplod americké komerce - South Park... Jeden z hlavních hrdinů seriálu - podobně jako "lumíci" z původní hry Lemmings od Psygnosis neustále umírá. Ten hrdina se jmenuje Kenny a i v dnešní hře mu bude hrozit nebezpečí úmrtí, vy se ho budete muset snažit zachránit. Pojďme se na to blíže podívat.

Na začátku hry se vám ze STARTU vyvalí mnoho postaviček Kennyho, kteří se začnou nekontrolovatelně pohybovat po obrazovce a po přistavěných plošinách. Jenomže v cestě jim stojí nádrže s kyselinou, různé překážky, díry, buchary a podobné zlomyslnosti. A tak je hlavně na vás, zda se jim povede dojít do CÍLe. K tomu zde slouží několik ikon, pomocí kterých můžete dávat jednotlivým postavičkám Kennyho příkazy a oni je budou vykonávat. Například můžete svého Kennyho nechat kopat díru do země či zastavovat ostatní postavičky a obrátit směr jejich pochodu na druhou stranu a podobně.

Jedná se o povedenou logickou hru, v níž musíte vždy vymyslet, jak to udělat, abyste své svěřence dostali tam, kam máte. Tak hodně štěstí a bystrou mysl.

stáhnout hru
kaprx

autor
/ kaprx

Skóre

84 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

PavelH

PavelH | 24.08.16 v 06:08

Super předělávka hry.


galerie

Kennys 2 Kennys 2 Kennys 2 Kennys 2