recenze

Kellie Stanford: Turn Of Fate

Kellie Stanford: Turn Of Fate

Kellie je dívka, která nemá k maléru nikdy dost daleko. Pomozte jí vypořádat se s nelehkým úkolem, a sice utéci banditům, kteří se ji rozhodli zlikvidovat. Přijďte záhadě na kloub a užijte si malého dobrodružství i zajímavé zápletky.
Opět zde budeme hledat nejrůznější předměty, ovšem na rozdíl od jiných her tohoto typu, nejsme odkázáni na angličtinu, jelikož věci hledáme podle obrázků, což je mnohem jednodušší. Pokud tedy neumíte anglicky, budete ochuzeni jenom o dialogy popřípadě monology hlavních hrdinů. Hra však neobsahuje pouhé hledání věcí, budete je také muset zkombinovat, přijít na to, jak je využít atd. Například je zde epizoda, kdy musíte Kellie nalíčit líčidly, která jste předtím pracně posbírali. Budete hledat vhodnou cestu ven, pátrat po klíčích, měnit převleky atd. Výhodou je, že pokud se s daným předmětem dá něco udělat, poznáte to podle ručičky, v niž se změní kurzor myši, jakmile na něj najedete. Hra vás bude sama velmi dobře navigovat. V případě, že nebudete něco moci najít, jsou zde žárovky umístěné kolem portrétu Kellie. Kolik žárovek, tolik nápověd. Hříčka obsahuje pěknou grafiku, je srozumitelná i pro menší hráče a dobře ozvučená.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

PavelH

PavelH | 06.10.16 v 13:23

Výborná hra.


galerie

Kellie Stanford: Turn Of Fate Kellie Stanford: Turn Of Fate Kellie Stanford: Turn Of Fate Kellie Stanford: Turn Of Fate Kellie Stanford: Turn Of Fate

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce