recenze

Kastle Kumquat

Kastle Kumquat

Po nějaké době je zde velice povedená logická hříčka, která dá vaší šedé kůře mozkové pořádně zabrat. Nejen že budete muset žhavit mozek na 120%, ale také budete muset mít téměř každý váš pohyb přesně načasovaný. Neváhejte a čtěte dál, Kastle Kumquat přichází.
Jedná se tedy o logicky laděnou hru, která bude mít vysoké nároky zejména na vaše rychlé myšlení. Co že zde vlastně děláte? Ovládáte postavičku, se kterou musíte projít danou lokaci. Sotva ale projdete jednou, ihned vám naběhne další. Z toho jste asi pochopili, že si jen tak neodpočinete.

Jaké nástrahy vás při vašem zdolávání budou čekat, si řekneme v následujících několika větách. Tak tedy zprvu to budou obyčejné překážky v podobě lávy, které budete muset buď obejít, nebo v některých případech, pokud to bude možné, přeskočit. Poté se zde přidají i pasti, které spustíte pouhým stoupnutím na ně. Když tak učiníte, propadne se s vámi podlaha. Lze se tomu však vyvarovat tím, že budete stále chodit a nikde se nebudete zastavovat. No a největší problém představují točící se krychle. Pokud jim vlezete do cesty, pak se z vás jen zakouří a to doslova. Proto se jim musíte vyhýbat a to lze jedině správným načasováním.

Přistupme nyní ke zpracování této gamesy. Grafika nám neposkytuje žádné kdovíjaké orgie, ale na druhou stranu nemůžeme při pohledu seshora čekat nic úžasného. A pokud bychom to brali takto, pak si myslím, že vizuálně se tento titul povedl. No a zvuk? Tak ten mě opravdu velice potěšil. Hudba je tady velice dobře zvolená a dobře dokresluje svižnost této hry.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Kastle Kumquat Kastle Kumquat Kastle Kumquat