recenze

Kaboodle

Kaboodle

Určitě to mnozí z vás velmi dobře znají. Barevná plocha, neúprosný časový limit a pocity vzrůstající návykovosti, které ukojí jen dostatečně vysoké bodové skóre. Nebo snad nevíte o čem je řeč? Ať tak či onak, při hraní této gamesky zjistíte, co jsem měl na mysli.
Tak nechte na chvíli povinnosti povinnostmi a pojďte prožít několik minut odreagování u této určitým způsobem poutavé záležitosti.

Jak již bylo záměrně řečeno na začátku, budete se ponejvíce pohybovat s kurzorem myši po políčkách mnoha barev. Abyste je mohli odstranit a získat tak bodíky je nutné splnit základní podmínku. Skupina kostek stejného barevného odstínu musí zapadat do konkrétního uspořádání, jež vám klik po kliku určuje samotná hra. Někdy se jedná o dvě pole a jindy dokonce o blíže nepopsatelný hranol. Naštěstí se stále onen obrys geometrického tělesa objevuje kolem šipky myši, takže můžete neustále hledat to správné místo. S postupem času jsou tyto objekty složitější a na jejich nalezení máte méně času. Na výběr máte ze tří herních variant. Už jsem se zmiňoval o kategorii času, ke které přibývá ještě keepy uppy mód a puzzle mód, v němž musíte zlikvidovat daný počet hvězdiček. Nechybí zde samozřejmě bonusy a hraní vám nepochybně zpříjemní a zjednoduší. Ať už se jedná o bomby, přidaný časový limit nebo tajemné otazníčky.

Celkově se jedná o relativně nenáročnou hru, která svými možnostmi má tendenci vydržet na vašich discích hodně dlouhou dobu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

tvrda1 | 28.11.07 v 11:22

prosím kdo mi poradí jak začít hrát?


galerie

Kaboodle Kaboodle Kaboodle

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce