recenze

Kablooey

Kablooey

Vyzkoušejte vaše kombinatorické schopnosti a aplikujte je na dění v tomto městečku. V každém jeho koutu se něco děje, což je závislé nejen na konkrétní lokalitě, ale také na denní / noční době. Chcete zkusit zase jednou něco jiného a trochu neobvyklého? Pak vzhůru do toho.
Jaké to je mít určitou moc, tu možnost volby?

Na druhé straně si nemyslete, že budete moci bezhlavě skládat k sobě naprosté hlouposti. Je tedy třeba také logicky přemýšlet, uvažovat a mít intuici, co by k sobě mohlo pasovat. Jednoduché vplutí do hry vám poskytne tutorial. Na hrací ploše, která je rozdělena do několika lokací, se vyskytuje více či méně ikonek. Tyto ikonky mají tvar ručičky a zobrazují popisek. Kliknutím se pouštíte do samotné hry. Je potřeba, abyste pacičku jedna přidali k pacičce dvě a vyřešili tak určitou situaci. Při správné kombinaci ikony zmizí a jede se dál. Máte totiž zadány úkoly, čeho byste v ideálním případě měli dosáhnout. Kola jsou rozdělena na hodinové úseky, načež se následně dozvíte výsledek a určité resumé.

Jak postupovat? Některé věci jsou logické, dají se odvodit, samozřejmě můžete také hádat, ale to zdržuje. Je možné vytvořit také nové prvky, které jsou unikátní. V každém případě však doporučuji nepodceňovat úvodní poučení o hře.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Kablooey Kablooey Kablooey Kablooey