recenze

Jump, Copy, Paste

Jump, Copy, Paste

Kopírovat a vkládat text v různých textových editorech není žádný problém a dovolím si říct, že to zvládnu i já. Když se ale tento postup začlení do originální gamesky a stane se jedinou možností, jak překonat zapeklité logické levely, bude najednou o zábavu postaráno.
Na takovou hru určitě nenarazíte každý den. Tak na co čekáte? Zkuste se dostat bez újmy na zdraví ke dveřím.

Jak dostat panáčka přes četné nástrahy až k východu? Odpověď se skládá ze tří slov – skok, kopírovat, vložit. Pořadí těchto akcí může být samozřejmě libovolné a mnohokrát opakované, nicméně dokonale vystihuje podstatu hry. Ovládáte totiž „pajduláka“, který umí skákat, ale jinak nic užitečného. S tím musíte sebrat všechny žluté koule, aby se otevřeli dveře a vy se dostali do dalšího kola. Cesta logicky nevede vůbec přímočaře. Naopak, zpravidla jste lapeni v omezeném prostoru, v pasti, ze které na první pohled nevede cesta ven. A právě teď přichází ke slovu kouzlo a podstat celé hry – kopírování. Označit můžete takřka libovolný výsek hrací plochy a použít jej na překonání vaší situace. Je-li tedy před vámi neprůchodná zeď, zkopírujte přiměřené množství okolní prázdnoty, opakovaně ji vložte místo stěny a cesta je najednou volná.

Ono to však v praxi nebude tak jednoduché a hádanky a postup, který budete muset zvolit, je docela náročný. Je to ale tak originální a zábavný koncept, že vám to prostě nedá. A ten pocit po vyřešené úrovni také stojí za to. Mě osobně titul nadchnul, neboť je neobvyklý, zábavný a ke všemu patří do žánru logických her, které zbožňuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Iveta111

Iveta111 | 06.09.16 v 11:01

Dobrá hra.


galerie

Jump, Copy, Paste Jump, Copy, Paste Jump, Copy, Paste Jump, Copy, Paste

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce