recenze

Jollygood Xmas

Jollygood Xmas

Všechny děti, co jich po světě běhá, o Vánocích stáčejí své zraky pod ozdobený jehličnatý strom s nemalou nadějí, že pod ním naleznou to, co si přály cely rok, nebo před týdnem viděly v televizní reklamě. Uspokojit dětské tužby správným dárkem je to hlavní, o co v téhle hře půjde.
O tom, že to není úkol snadný, a proto zábavný se můžete přesvědčit sami. Hra je v určitém smyslu podobná legendární gamesce zvané Tetris.

To je koneckonců vidět hned na první pohled. Do ohraničeného hracího pole vám padají rozmanité předměty. Jako třeba lízátko, bota, panenka, ponožka a auto. Jestliže dojde k vytvoření trojce se shodných předmětů, všechny tři zmizí a vy dostanete body. Vaším prvořadým úkolem však je, plnit dětská přání. To znamená, že pokud si dítě v malém obláčku nad svojí hlavou přeje medvídka, musíte z plochy odstranit trojici medvídků. „Trojité“ strasti vás zbaví padající dárek, jež dokáže nahradit zbývající část a vyčistit okolí. Počet dárků v úrovni je omezen, a tak je nutná jistá efektivita. Postupem času stoupá rozmanitost darů a hra je tak stále těžší a vy se musíte více snažit.

Hra má vánoční nádech a svižné tempo, což do nadcházejících letních dnů nemusí být k zahození.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Jollygood Xmas Jollygood Xmas