recenze

Jimmy's Lost His Marbles

Jimmy's Lost His Marbles

Oblíbili jste si Experimental Gameplay? Tak tu pro vás máme připravené další logické dílko, opět s velice originálním nápadem, chytlavou hratelností a obstojným zpracováním. Podívejte se Jimmymu do hlavy a zjistěte, co tam má. Mozek to nebude!.
Experimental Gameplay Project frčí dál a stále se na jeho domovských stránkách objevují nové zajímavé kousky. Tentokrát pro vás máme připravenu logickou lahůdku, kterou byste jistě neměli pohrdnout. Pojďme se tedy společně podívat na to, co skrývá Jimmy ve své hlavě...

Ano, řekl bych trochu netradiční námět, ale docela se uchytil. Hlavní postavou v téhle originální gamesce je to tiž chlapeček Jimmy, který má ale místo mozku (ne z piva kostku;)) prázdný prostor pro své kuličky. Právě tyto kuličky totiž ztratil a vaším úkolem bude si s nimi v jeho hlavě pořádně zahrát. Logický problém spočívá v tom, že budete mít za úkol postupně odstraňovat tři stejně barevné vzájemně se dotýkající kuličky a tím celou soustavu kuliček trochu rozpohybujete a dostanete k sobě jiné. Tímto způsobem se snažíte zničit všechny kuličky v Jimmyho hlavě, ale úkol to nebude snadný. Čeká na vás sedm levelů, musím se přiznat, že z důvodu časové tísně jsem jich dokončil asi jen pět. Vy ale určitě budete mít víc prostoru a pokusíte se to dohrát až do konce, že?;)

Jakmile se vám úkol podaří, postoupíte do dalšího levelu. Nehraje se zde na životy, každý neúspěšný pokus si můžete záhy zopakovat. Zpracování je velice hezké a trochu připomíná styl Kyla Gablera jako např. v Super Tummy Bubble!. Inu, do toho!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Lokutus | 07.06.06 v 12:43

Dohráno... asi za 20 minut. Akorát poslední level byl trošku těžší...:-)
Škoda, že jich nebylo víc, protože je to dost dobrý!


galerie

Jimmy's Lost His Marbles Jimmy's Lost His Marbles Jimmy's Lost His Marbles Jimmy's Lost His Marbles

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce