recenze

Jigs@w Puzzle

Jigs@w Puzzle

Skládáte rádi, ale nemáte po ruce cokoliv hmatatelně skládatelného a mnohasetdílková monstra vašich dětí, rodičů či sourozenců vám moc neříkají? Nebo jste vše dostupné třikrát složili a zase rozebrali? Ať je to tak či onak, zkuste to virtuálně!
Když se podíváte na takový kulečník, tetris nebo pong, nezdá se, že by vedle nich bylo virtuální skládání těch nesmyslně malých kousků nějak populární - což ale v žádném případě neznamená, že by měl být dnešní titul smeten do odpadu plného předsudků. Je tomu totiž přesně naopak, toto puzzlování pomocí jedniček a nul je sice pro ostřílené puzzlaře jen chabou výzvou, ale pro nás "normální" bych ho zhodnotil jako pohodový, jednoduše hratelný a pěkně vypadající titul. Škoda že máte zpočátku k dispozici rozházené po ploše jen jediný bourák (ale zato jako vystřižený z říše snů) a chcete-li si povyrazit více, je nutno pomoci si na internetu a pro kompletní balík, který počítá např. s modifikováním nebo vytvářením si vlastních puzzloidních útvarů, je již třeba vypláznout nějaký ten dolárek.

Co dodat do posledních pár řádků? Download jako takový je velikostí titěrný a obsahově chudý, ale je to puzzle a to, jak známo, dokáže divy. Koneckonců, zamilujete-li si tuto hru, proč do ní taky něco málo nevinvestovat nebo neprohledat internet... A pokud vás skládání z nějakého důvodu nebaví, poohlédněte se třeba v logických hrách po něčem jiném - jak je každému libo.

stáhnout hru
Jesterka

autor
/ Jesterka

Skóre

70 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Jigs@w Puzzle Jigs@w Puzzle Jigs@w Puzzle

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce