recenze

Jigsaw Puzzle Mix

Jigsaw Puzzle Mix

Nádherně zpracovaná databáze puzzle obrázků, které si můžete poskládat. Určitě vás zaujme prvotřídní grafika i možnosti nastavení. Můžete si zvolit obrázek, který se vám líbí nejvíce, podle vkusu a nálady. Hra obsahuje obrázky zvířat, květin, krajinky nebo abstraktní modely.
Nenechte se zmást při instalaci, kde na vás bude ze všech stran hra křičet, zda si ji nechcete náhodou koupit. Tyto upoutávky jsou snad po každém kliknutí myši, což je sice otravné, ale dá se to vydržet. Za ty obrázky to přeci stojí. Když už si vyberete nějaký z nich, můžete skládat několika způsoby. Buď úplně naslepo, tzn. že všechny nápovědy vypnete, nebo si můžete zapnout tzv. Ghost, který vám lehce na pozadí obrázek vykreslí a vy můžete jednotlivé dílky umisťovat pibližně na správná místa. Komu by to nestačilo, může si obrázek dokonce zobrazit v levém horním rohu, aby se měl očima o co opřít. Dílky jsou netradičně řezané. Každý obrázek je má řezané jinak. Řezba pravděpodobně odpovídá námětu puzzle. A dokonale k němu sedí. Nenechte si proto ujít tuhle zábavu, je to pastva pro oči.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

bohda | 15.05.08 v 16:09

mám tento typ her ráda,ale poskládala jsem jen jeden a další mi nejdou spustit,vždy se mi tam objeví koupit nebo napsat kod a ten neznám,tak jsem namydlená,můžete mi někdo pomoci jak na to

Michal | 29.04.08 v 21:24

skvělá to je hra, protože tam má snad milion obrázků!!!


galerie

Jigsaw Puzzle Mix Jigsaw Puzzle Mix Jigsaw Puzzle Mix