recenze

Jamie’s Boxworld

Jamie’s Boxworld

Protože sekce logických hříček není na našem serveru jedna z nejplnějších, vždy nás potěší nějaký ten kvalitní titul navíc. Dnešní logická gameska je další povedenou variací na legendární Sokoban, která by rozhodně neměla chybět ve vaší sbírce. Přesvědčte se sami!
Jamie’s Boxworld je jednoduchá logická hříčka, vytvořená pomocí nizozemského programu Game Maker, která potěší snad každého. A o co v ní jde? Protože se jedná o klasickou variaci na Sokoban, vaším hlavním úkolem bude přemisťovat dřevěné bedny na předem určené místo. Co tento fakt ještě více ztěžuje je přítomnost vodních příkopů, do kterých můžete spadnout a také velmi krátký časový limit na splnění jednotlivých misí. Těch titul nabízí dlouhou škálu, celkem se podíváte do 25 rozdílných levelů a nutno podotknout, že tento počet už zajišťuje pořádně dlouhou zábavu.

Po vizuální stránce také nemám co vytknout, Sokoban není zrovna žánr, ve kterém bychom nutně potřebovali nějaké grafické orgie. Celkově pěkný dojem z technického zpracování sráží jen hudební doprovod, jenž při hraní spíše ruší. I přesto ale nabízí Jamie’s Boxworld slušnou zábavu na několik hodin času. Stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Jamie’s Boxworld Jamie’s Boxworld Jamie’s Boxworld

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce