recenze

Jack the Ripper - Letters from Hell

Jack the Ripper - Letters from Hell

Jack Rozparovač byla noční můra prostitutek, ale i vyšetřovatelů. Nikdy nebyl dopaden a verzí, kdo by to mohl být, bylo hned několik. Kdo je asi tímto strašlivým vrahem zde? Jděte po jeho stopách a odhalte jeho totožnost. Kdo se toulá po nocích a vraždí ženy nejstaršího řemesla?
Hlavním hrdinou je detektiv, jenž pátrá po Jackovi. Příběh nás zavede do jeho kanceláře, budeme putovat prstem po mapě Londýna a zavítáme i do skutečných ulic, kde budeme hledat indicie. Nejdůležitějším principem hry je nacházení nejrůznějších předmětů podle seznamu. Hříčka je udělaná tak, aby hráč nepoznal na první pohled, který předmět je tím hledaným, všechno dokonale splývá a nic nevyčnívá. Když uvidíte věc, jež se vám bude hodit a bude odpovídat i položce v seznamu, klikněte na ni. Pokud neznáte nějaké slovíčko, je mnohem lepší jej přeložit nějakým on-line překladačem než čekat na nápovědu. Ta se totiž doplňuje tragicky pomalu. Jakmile máte hotovo a už není co hledat, objeví se buďto nějaký klíčový předmět, jenž musíte najít dodatečně mimo seznam, nebo vás hra sama zavede do jiné části Londýna. Je třeba, abyste si během hry všímali detailů. Například, jakou barvu měly kočárové potahy atd. Všechno je důležité. Čtěte dialogy, mnoho se z nich dozvíte a příběh lépe pochopíte. Hra má pěknou grafiku a dobré ozvučení, je poměrně ponurá, takže doporučuji jenom nebojsům :).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Kalousek100

Kalousek100 | 27.06.20 v 05:39

Perfektní hra.


galerie

Jack the Ripper - Letters from Hell Jack the Ripper - Letters from Hell Jack the Ripper - Letters from Hell Jack the Ripper - Letters from Hell Jack the Ripper - Letters from Hell

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce